Mobielefotografie.nl op sociale media!

Mobielefotografie.nl op sociale media!

Zoals de icoontjes onderaan deze site al aangeven is mobielefotografie.nl ook terug te vinden op diverse sociale media. De berichten en foto’s op deze accounts overlappen gedeeltelijk maar hebben elk hun eigen inhoud.

Twitter – @mobielefoto

Via onze twitter account @mobielefoto krijg je interessante nieuwtjes over mobiel fotograferen: telefoons, accessoires, apps, mobiele fotografen etc. Ook worden de nieuwe artikelen van mobielefotografie.nl hier gemeld en worden de recentste instagramfoto’s van @mobielefotografie getoond.

ComputerComputer

En als je je afvraagt waarom deze twitterhandle afwijkt van de naam van de andere sociale media kanalen: het maximaal aantal tekens van zo’n twitterhandle is 15!

Mobielefotografie.nl op Twitter.

Mobielefotografie.nl op Twitter.

Facebook- \mobielefotografie

Op de facebookpagina facebook.com\mobielefotografie worden interessante nieuwsberichten over mobiel fotograferen geplaatst, vind je de links naar de artikelen van mobielefotografie.nl en kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Door deze pagina te ‘liken’ mis je geen enkele update meer!

Mobielefotografie.nl op Facebook.

Mobielefotografie.nl op Facebook.

Instagram – @mobielefotografie

Wat zou Instagram zijn zonder mobiele fotografie? Op de Instagram-account @mobielefotografie worden foto’s geplaatst die gebruikt zijn in de diverse artikelen op mobielefotografie.nl. Alhoewel het altijd verstandig is om een Instagram-account te vullen met foto’s met ongeveer dezelfde stijl (jouw stijl!) zal dat op @mobielefotografie niet het geval zijn. De reden hiervoor is dat er veel verschillende onderwerpen worden besproken op deze site zodat de bijbehorende Instagramfoto’s ook sterk van elkaar zullen verschillen.

De hashtag die je kan gebruiken als je een mooie foto met je mobiele telefoon hebt gemaakt is uiteraard #mobielefotografie.

Mobielefotografie.nl op Instagram.

Mobielefotografie.nl op Instagram.

Omdat de sociale media continu in beweging zijn zullen er in de toekomst ongetwijfeld nog meer kanalen worden toegevoegd!

BoekenBoeken

Geschreven door Wijnand Loven - fotograaf uit Haarlem die het leuk vindt om mensen te helpen met het maken van mooie foto's met hun mobiele telefoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *