Mobielefotografie.nl wordt gemaakt om je te helpen met het maken van mooie foto’s met je mobiele telefoon. Een mobiele foto kan namelijk vaak verbeterd worden door het toepassen van enkele eenvoudige tips en tricks tijdens het fotograferen en bij het nabewerken met de diverse apps. Met dergelijke simpele technieken in je achterhoofd kan je van een redelijke foto heel eenvoudig een mooie foto maken! En daarmee kan je je mooi onderscheiden van de andere 4 miljard mobiele fotografen!

Deze site helpt je ook met het gebruik van mobiele fotografie apps. Daarbij geven we je inspiratietips voor je mobiele fotografie.

Meisje maakt met haar mobiele telefoon een foto maken van een wild paardDeze blog mobielefotografie.nl gaat niet specifiek over de beste technologie die in de verschillende telefoons wordt gebruikt. Op deze site zal je dus geen oordelen vinden over discussiepunten als IOS vs. Android en Apple vs. Samsung. Het uitgangspunt van deze blog is namelijk dat je al een telefoon met camera hebt en daar mooie foto’s mee wil maken.

Ook wordt de kwaliteit van de foto’s van mobiele telefoons niet vergeleken met de kwaliteit van de foto’s die zijn gemaakt met spiegelreflexcamera’s. Dat is ook niet zo belangrijk – de mooiste, beste en leukste foto’s maak je nu eenmaal met de camera die je bij hebt en dat is in de meeste gevallen toch gewoon je mobiele telefoon.

Met mobiele telefoons worden op deze blog uiteraard ook de vergelijkbare apparaten zonder belfunctie bedoeld. Mobiele foto’s kunnen natuurlijk ook gemaakt worden met een iPod of met een tablet met camerafunctie zoals de Apple iPad of de Samsung Galaxy Tab.

wijnand loven van de website mobielefotografie.nl-2Mobielefotografie.nl wordt gemaakt door Wijnand Loven (info[at]mobielefotografie.nl).

Alle foto’s op deze site zijn uiteraard gemaakt met een mobiele telefoon. Voor alle tekst en beeldmateriaal op mobielefotografie.nl geldt: (c) 2014-2023. Alle rechten voorbehouden.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van mobielefotografie.nl en ontvang nu 10 gratis achtergronden.