Eind van jaar - lijstjestijd, ook op mobielefotografie.nl - een overzicht van de foto's

Het mobiele fotografie jaaroverzicht 2016

Tegen het eind van het jaar is het is natuurlijk weer lijstjestijd! Daarom geven we je hieronder een overzicht van de artikelen over mobiele fotografie die in 2016 op deze site zijn verschenen.

Eind van jaar - lijstjestijd, ook op mobielefotografie.nl

Eind van jaar – lijstjestijd, ook op mobielefotografie.nl

ComputerComputer

Bewerking van je mobiele foto’s

Je kan je mobiele foto’s verder verbeteren door ze na te bewerken met een app. Het afgelopen jaar hebben we enkele speciale mogelijkheden beschreven van een klein aantal nabewerkingsapps. Ook werden er twee apps bekeken waarmee je je foto volledig kon veranderen.

Inspiratie voor je mobiele fotografie

In de inspiratie-artikelen leer je nieuwe technieken en eenvoudige trucs om je mobiele foto’s mooier of specialer te maken.

Basistechnieken mobiele fotografie

Je kan je foto’s nog mooier maken door gebruik te maken van de compositieregels en door je telefoon goed stil te houden tijdens het afdrukken.

Algemene artikelen

Er verschenen het afgelopen jaar ook twee artikelen die je helpen met de back-up van je foto’s.

Op naar 2017

Het bovenstaande overzicht omvat natuurlijk maar een deel van de artikelen die op de site staan. Je kan je mobiele fotografie verder verbeteren met de artikelen uit voorgaande jaren. En voor 2017 staan de eerste artikelen ook alweer klaar… Op naar een nieuw jaar met veel mooie mobiele foto’s!